Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Hoe selecteer jij nieuwe leerlingen? Hoe haal jij het beste uit je leerlingen? Of, hoe pakt jouw collega-leermeester bepaalde zaken aan?
Horeca-echtpaar Mary Liu-Kwee & Akuen Liu ontvingen maandagavond in het restaurant Moy Fa in Axel de Klasbak Trofee
SVH en de Sterklas hebben een Letter of Intent getekend waarin ze aangeven nauw te gaan samenwerken.
Na een spannende finale in het FrieslandCampina Innovation Center waar de klokken van de wedstrijd terug tikten, gingen 10 kandidaten de strijd aan voor een plak in de landelijke finale van Bocuse d’Or Nederland.
Op 1 juni gaat Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 van start. SVH is er als organisator helemaal klaar voor, maar zijn de leerbedrijven, leerlingen en docenten er ook klaar voor?
Vanaf 1 juni is het bestuur van Bocuse d’Or Nederland versterkt met 3 nieuwe bestuursleden.
Prestigieuze vakwedstrijd voor talentvolle koks start voorrondes.
Op 15 oktober 2016 hebben SVH en Examenwerk bericht dat de WDH en WDFD in overleg met SVH besloten heeft om alle digitale handboeken van de kwalificatiedossiers tot 2015 volledig beschikbaar te maken via Praktijkbeoordelen.nl.
Het examen SVH Zelfstandig werkend kok is de volgende stap na het examen SVH Kok. Het verschil ten opzichte van het examen SVH Kok is dat er bij het examen SVH Zelfstandig werkend kok meer zelfstandigheid wordt gevraagd, maar ook meer creativiteit, coachende en begeleidende taken en taken gericht op keukenmanagement.
Een spannender alcoholvrij aanbod in de horeca, zodat jongeren meer te kiezen hebben als ze uitgaan. Dat is waar Pierre Wind en het Trimbos-instituut zich met Happy Drinks The battle 2017 voor inzetten. Een doel waar SVH zich volledig achter schaart. Ook wij maken immers werk van een goede sociale hygiëne in de horeca.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.